Детали за огласот

 • Друштво за производство преработка на дрво и трговија Владимир Шафкуловски ЛИНЕА увоз-извоз Битола ДООЕЛ Битола
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMGMJ

(НЕАКТИВЕН) - ОПШТ РАБОТНИК

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 14-12-2019
 • Битола
Детали за огласот