Детали за огласот

 • Јавна здравствена установа Општа болница со проширена дејност - Кавадарци Кавадарци
 • Плата 28548
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMFHI

(НЕАКТИВЕН) - ДОКТОР ПО МЕДИЦИНА

 • Индустрија: Медицина
 • Краен рок: 10-12-2019
 • Кавадарци
Детали за огласот