Детали за огласот

 • Друштво за производство трговија и услуги МЛАДЕНОВСКИ ТРЕНД ДООЕЛ увоз извоз Куманово Куманово
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMFGN

(НЕАКТИВЕН) - ШИВАЧ НА ГОРНИ ДЕЛОВИ НА ОБУВКИ

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 10-12-2019
 • Куманово
Детали за огласот