Детали за огласот

 • МТФ КОМПАНИ 2019 ДООЕЛ Гевгелија Гевгелија
 • Плата 18000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLOJI

(НЕАКТИВЕН) - ПРОДАВАЧ

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 10-12-2019
 • Гевгелија
Детали за огласот
Останати огласи од ист регион