Детали за огласот

 • ЈУ Градска библиотека БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ Скопје IP Biblioteka e qytetit VELLEZERIT MILLADINOV Shkup Центар
 • Плата 50596
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLOJG

(НЕАКТИВЕН) - БИБЛИОТЕКАР

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 10-12-2019
 • Центар
Детали за огласот