Детали за огласот

 • Друштво за производство услуги и трговија ЕВРО - ОБНОВА - М ДООЕЛ експорт-импорт с.Пирава Валандово Валандово
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLKLN

(НЕАКТИВЕН) - ОПШТ РАБОТНИК

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 07-12-2019
 • Валандово
Детали за огласот