Детали за огласот

 • Акционерско друштво за производство и промет со фротир производи ФРОТИРКА-КОМПАНИ АД Делчево Делчево
 • Плата 12500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLKKN

(НЕАКТИВЕН) - ШИВАЧ

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 07-12-2019
 • Делчево
Детали за огласот
Останати огласи од ист регион