Детали за огласот

 • Друштво за производство трговија транспорт и услуги ПИРКА КОМЕРЦ ДООЕЛ увоз-извоз Куманово Куманово
 • Плата 12165
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLKKH

(НЕАКТИВЕН) - РАБОТНИК НА ЕДНОСТАВНИ РАБОТИ ВО ПРОИЗВОТСТВОТО НА ОБУВКИ

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 07-12-2019
 • Куманово
Детали за огласот