Детали за огласот

 • Приватна здравствена установа - Ординација по општа стоматологија СТУДИО ДЕНТИСТИКО Др. Нинеска Скопје Аеродром
 • Плата 15500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNKNOK

(НЕАКТИВЕН) - МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

 • Индустрија: Медицина
 • Краен рок: 04-01-2020
 • Аеродром
Детали за огласот