Детали за огласот

 • Приватна здравствена установа - ординација по општа медицина ВОДНО ДР.ГОРИЦА И ДР.БИЉАНА Скопје Центар
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNKKFI

(НЕАКТИВЕН) - МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

 • Индустрија: Медицина
 • Краен рок: 06-01-2020
 • Центар
Детали за огласот