Детали за огласот

 • Друштво за проектирањеконтрола и услуги ТЕХНОИНСПЕКТ ДОО Скопје Аеродром
 • Плата 17000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNKGLM

(НЕАКТИВЕН) - ЕЛЕКТРОИНСТАЛАТЕР

 • Индустрија: Електроника и Телекомуникации
 • Краен рок: 22-11-2019
 • Аеродром
Детали за огласот