Детали за огласот

 • Друштво за производство трговија и угостителство СПЕЦИЈАЛ - ПРОДУКТ ДООЕЛ Скопје Ѓорче Петров
 • Плата 15000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNJNGI

(НЕАКТИВЕН) - АДМИНИСТРАТИВЕН СЛУЖБЕНИК

 • Индустрија: Администрација
 • Краен рок: 13-03-2020
 • Ѓорче Петров
Детали за огласот