Детали за огласот

 • Друштво за производствотрговијауслуги и транспорт АЛМА БП увоз-извоз ДООЕЛ Кавадарци Кавадарци
 • Плата 20000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNJKML

(НЕАКТИВЕН) - ЕЛЕКТРИЧАР ЗА ОДРЖУВАЊЕ

 • Индустрија: Електроника и Телекомуникации
 • Краен рок: 27-12-2019
 • Кавадарци
Детали за огласот