Детали за огласот

  • Kiko GroupШтип
  • Плата по договор
  • Вид на вработувањеНеопределено
  • Број на работни места2
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTGOIONO

(НЕАКТИВЕН) - КОМЕРЦИЈАЛИСТ

Детали за огласот

Кико Груп Дооел Гевгелија со седиште на Моински Пат бб увозник за Макси Грција , Сити Турција и Берген Италија бара комерцијалист од Штип/Радовиш/Св Николе за цел источен регион.

Искуството и познавањето на супермаркети , маркети и магацини е задолжително.

Плата по договор .

Заинтерсираните кандидати своето CV можат да го испратат на следниот емаил : kikogroup2019@gmail.com