Детали за огласот

  • Друштво за услуги ПРОФЕКС КОНСАЛТИНГ ПЛУС ДООЕЛ СкопјеСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеНеопределено
  • Број на работни места2
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаwww.profex.com.mk
  • Код на огласотTGOIJHJ
  • Квалификации

(НЕАКТИВЕН) - КНИГОВОДИТЕЛ-СМЕТКОВОДИТЕЛ

Детали за огласот

Профекс Косанлтинг Плус има потреба од сметководител со познавање во областа на изработка на ддв пријави, изработка на плата, целосно материјално и финансово работење. Апликантите кои што имаат познавање од изработка на завршни пресметки ќе имаат предност. 

 

Останати огласи од ист регион