Детали за огласот

  • SKANTRAKSШтип
  • Плата 20000-50000
  • Вид на вработувањеНеопределено
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTGOIIFO

(НЕАКТИВЕН) - . ДИСПОНЕНТ ЗА ТРАНСПОРТ

Детали за огласот

нема информација

Останати огласи од ист регион
Останати огласи од иста компанија