Детали за огласот

  • СУПЕРИОР – ЕР дооСкопје
  • Плата По договор
  • Вид на вработувањеНеопределено
  • Број на работни места1
  • Контакт телефон+38970350820
  • Контакт емаилkarieri@superior.com.mk
  • Веб странаhttps://www.superior.com.mk/
  • Код на огласотTGOHHKJ
  • Квалификации

ОПШТ РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО

Детали за огласот

СУПЕРИОР - ЕР доо, специјализирана компанија за производство, конфекционирање и печатење на секаков вид на ролни, хартии, фолии и флексибилна амбалажа има потреба од вработување на:

ЛИЦЕ СО ВАЖЕЧКИ ДОКУМЕНТИ ЗА ИНВАЛИДИТЕТ - ПОМОШНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО

Опис на работата: Oпшти помошни работи при процес на производство на кеси и амбалажа. Кандидатот може да биде со работно искуство или без работно искуство. Во склоп на работното место следи обука во погонот на компанијата.

За таа цел потребно е лицето да поседува:

-Подготвеност за работа во тим во производство

-Ажурност во работата и желба за учење

Вашата биографија може да ја испратите електронски на следниот мејл: karieri@superior.com.mk или да не исконтактирате на телефонски број 070350820.

Останати огласи од ист регион