Детали за огласот

  • Друштво за производство и трговија на големо и мало УНИ - ЛУКС ДООЕЛ увоз-извоз СкопјеСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањенема информација
  • Број на работни местанема информација
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаwww.uniluks.mk
  • Код на огласотTGOHGJF

(НЕАКТИВЕН) - РАЧЕН ПАКУВАЧ

Детали за огласот

Се бара пакувач на леб за во пекара/производствен погон во населба Влае.

Работно време 19:00-03:00.

Претходно работно искуство е пожелно, но не и неопходно.

Заинтересираните кандидати да се јават на 070 227 820

Останати огласи од ист регион
Останати огласи од иста компанија