Детали за огласот

 • Друштво за производство трговија и услуги АНИМА ДООЕЛ Скопје Кисела Вода
 • Плата 15000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб странаwww.anima.com.mk
 • Код на огласотTGNMKHH

(НЕАКТИВЕН) - КОМЕРЦИЈАЛИСТ

 • Индустрија: Продажба и Маркетинг
 • Краен рок: 17-12-2019
 • Кисела Вода
Детали за огласот