Детали за огласот

 • нема информација Скопје
 • Плата нема информација
 • Вид на вработувањеНеопределено
 • Број на работни местаедно
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMFLJ

(НЕАКТИВЕН) - ЛИЧЕН ШОФЕР

 • Индустрија: нема информација
 • Краен рок: 23-12-2019
 • Скопје
Детали за огласот

Се бара возач за потребите на семејство.

Потребна е доверлива, одговорна личност со валидна возачка дозвола (Б категорија) и познавање на град Скопје.

Претходно искуство како личен возач ќе се смета за предност.