Детали за огласот

 • Друштво за производствотрговија и услуги ХОЛМАК увоз-извоз ДООЕЛ Битола Битола
 • Плата 14000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLOHH

(НЕАКТИВЕН) - АДМИНИСТРАТОР

 • Индустрија: Администрација
 • Краен рок: 10-12-2019
 • Битола
Детали за огласот