Детали за огласот

 • Јавна здравствена установа УНИВЕРЗИТЕТСКА КЛИНИКА ЗА ХЕМАТОЛОГИЈА - Скопје Центар
 • Плата 21631
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLNNG

(НЕАКТИВЕН) - МЕДИЦИНСКА СЕСТРА - ТЕХНИЧАР

 • Индустрија: Медицина
 • Краен рок: 09-12-2019
 • Центар
Детали за огласот