Детали за огласот

 • Друштво за обезбедување на имот и лица АЛАЈАНС СЕКЈУРИТИ ДОО Кавадарци Кавадарци
 • Плата 12165
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGJHMGK

(НЕАКТИВЕН) - АДМИНИСТРАТИВЕН СЛУЖБЕНИК

 • Индустрија: Јавна Администрација
 • Краен рок: 20-08-2018
 • Кавадарци
Детали за огласот