Детали за огласот

  • ДТ СТОКОМАК ДООТетово
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеОпределено
  • Број на работни местанема информација
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTGOJLGK

(НЕАКТИВЕН) - ПРОДАВАЧ/ КАСИЕР

Детали за огласот

  Стокомак е ланец на дисконтни маркети кој работи според концептот и принципите хард-дисконт. Поради проширување и отварање на нови работни позиции, за потребите на маркетите во ТЕТОВО вработуваме  КАСИЕРИ/ПРОДАВАЧИ

 Основна дефиниција и опис на работните задачи на вработените се:

 

 - Точно кусање на каса, обезбедување на точна состојба на производите во маркет, ниски кусоци, и поголема ефективност во работењето

 

 - Со својот однос, и познавање на производите да допринесе да ги задржи постојните и да привлече нови купувачи

 

 - Ја одржува исправноста на производите, проверува и сложува роба на прием, ги дополнува полиците, редот и хигиената во маркет

 

 - Комуникативен однос и желба за тимска работа.

 

 

 Квалификации;

 

- ССС

- Предност е работно искуство во трговија / продажба од минимум 1година

 

 - Подготвеност за тимска работа

 

 - Високо развиено чувство за координирање на трошоци и економичност

 

 - Одлични интерперсонални и комуникациски способности и добар однос со купувачи

 

 Наша понуда: почетна плата + доплата за работа на државен празник, можност за учење и напредување во секторот продажба,

 

 

 

Останати огласи од ист регион