Детали за огласот

 • Друштво за трговија и услуги ВЛАК КОМПАНИ ДООЕЛ увоз-извоз Битола Охрид
 • Плата 24.000 ден.
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни места9
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNNMMO

(НЕАКТИВЕН) - АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

 • Индустрија: Маркетинг
 • Краен рок: 19-01-2020
 • Охрид
Детали за огласот

Како преставништво на интернационална фирма со докажан квалитет и традиција имаме долгогодишно искуство во областа на маркетинг и промоција. Поради зголемениот обем на работа отвараме 9 слободни места.

Ние нудиме:

-Плата и бонуси, почетна заработка од 24.000 ден масечно

-Брз професионален развој, бесплатни семинари и патувања

-Работа во позитивна атмосфера