Детали за огласот

 • Profil Group Скопје
 • Плата нема информација
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNNMHK

(НЕАКТИВЕН) - ПРАКТИКАНТ - ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

 • Индустрија: Консалтинг,тренинг и човечки ресурси
 • Краен рок: 21-01-2020
 • Скопје
Детали за огласот

 

Компанија со долгогодишно искуство во областа на менаџирање со Човечки ресурси има потреба од млади и амбициозни кандидати/ки за позицијата:   

 

Пактикант

 

Од кандидатите се очекува да поседуваат:

 

·       Одлични комуникациски способности

·       Високо ниво на организираност

·       Аналитички способности

·       Брзина и ефикасност во работењето

·       Солидно познавање на социјални мрежи

 

Кандидатите ќе имаат можност да:

  

·        Бидат воведени во работењето на компанијата преку менторска работа

·        Го следат секојдневното работење на тимот

·         Бидат вклучени во работењето на проектите

·         Добиваат фидбек за своето работење

·         Бидат вработени (согласно нивните перформанси)

 

 

Кандидатите кои се препознаваатво описот и ги имаат соодветните квалификации и карактеристики, а се подготвени и мотивирани да се придружат на нашата компанија, се поканети да го испратат своето CV најдоцна до 10.01.2020 на следната е-маил адреса: info@profil-group.com