ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Административен асистент

0 favorite Објавен: 18-01-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Егзекјутив Срч Конса...

Индустрија: Човечки ресурси

Регион: Скопски

Оглас: Executive Search Consulting е водеч...

Account Manager

Објавен: 15-01-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: РегДеск

Индустрија: Консалтинг,тренинг и...

Регион: Цела Македонија

Оглас: RegDesk is looking for an Account M...

National Expert on Migration Statistics and Data Processes

0 favorite Објавен: 14-01-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: IOM Mission in Skopj...

Индустрија: Консалтинг,тренинг и...

Регион: Скопски

Оглас: Position Title: National Expert on ...

Практикант - Човечки ресурси

0 favorite Објавен: 14-01-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Profil Group

Индустрија: Консалтинг,тренинг и...

Регион: Скопје

Оглас:   Компанија со долго...

Менаџер за човечки ресурси

5 favorite Објавен: 28-12-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: СН ОСИГУРИТЕЛЕН БРОК...

Индустрија: Човечки ресурси

Регион: Битолски

Оглас: Осигурително брокерско друштво СН О...

Специјалист за човечки ресурси

1 favorite Објавен: 17-12-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за услуги КО...

Индустрија: Консалтинг,тренинг и...

Регион: Центар

Оглас: ...

Специјалист за човечки ресурси

0 favorite Објавен: 17-12-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за услуги КО...

Индустрија: Консалтинг,тренинг и...

Регион: Центар

Оглас: ...