Детали за огласот

 • Human Resources Кавадарци
 • Плата нема информација
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNNMGF

(НЕАКТИВЕН) - ВОЗАЧ НА АВТОМОБИЛ

 • Индустрија: нема информација
 • Краен рок: 06-04-2020
 • Кавадарци
Детали за огласот

Меѓународната компанија за управување со отпад во Кавадарци бара возач на автомобил, да биде динамичен човек, флексибилен за патување, не постар од 35 години.

Испратете CV на англиски на: humanresources@ecoenergysystem.org