ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

РАКОВОДИТЕЛ НА ПРОИЗВОДСТВО И КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ

0favoriteОбјавен на: 31-01-2019  |  Компанија: DEKRA MACEDONIA  |  Индустрија: Прехранбена


Статус: Активен
Код на огласот: TGKNIFI
Работно место: РАКОВОДИТЕЛ НА ПРОИЗВОДСТВО И КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ
Компанија: DEKRA MACEDONIA
Индустрија: Прехранбена
Реон: нема информација
Отворен од: 31-01-2019
Отворен до: 03-03-2019
Плата: нема информација
Број на работни места: 1
Вид на вработување: Неопределено
Потребни квалификации: ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ Завршено Виско Образование- Технолошка струка, предност Прехрамбен смер; Минимум 5 години работно искуство на иста или слична позиција; Одлично познавање на англиски јазик; Одлично владеење на MS Office package; Возачка дозвола- Б категорија. ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ Способност за менаџирање и контролирање на работата и обврските; Одлични интерперсонални вештини и способност за работа во тим; Одлични комуникациски (усни и писмени) и презентациски вештини; Конструктивен пристап кон работни предизвици и цели; Проактивност, одговорност, систематичност и ориентираност кон остварување резултати; Позитивен ментален став; Способност за организирање задачи според приоритет, работа под притисок и кратки рокови. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои се заинтересирани и ги исполнуваат горенаведените услови своите професионални биографии можат да ги испратат на: job@dekra.mk

Крајниот рок за аплицирање е: 03/03/2019

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Детали за огласот:

За потребите на нашиот клиент, кој работи во доменот на прехрамбена индустрија, Декра ја огласува следната позиција:

Раководител на производство и контрола на квалитет ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО Го координира и организира производството на сокови, каши и други преработки, согласно годишниот и месечниот план; Ги дефинира потребите од репроматеријали и суровини врз основа на месечниот и годишниот план; Се грижи за рационално користење на работна рака, репроматеријали, суровини како и користење на средствата за производство; Ја следи контролата на квалитет на сите примени репроматеријали, суровини, полупроизводи и амбалажа; Дефинира постапка за производство за сокови и преработка на овошје; Организира редовна контрола на готовите производи, водата, согласно важечките прописи и соработка со овластените институции за таа намена; Се грижи за едукација на стручните, раководините и останатите производствени кадри; Дава предлози за прием, прераспределување на работниците во рамките на систематизација и потребите во процесот на производство; Го организира производството, распоредот на вработените по работни места и смени; Дава налог на технолозите и сменоводителите за производство; Врши контрола на користењето на репроматеријали и суровини; Ги одобрува работните налози за потрошените репрометеријали и суровини, количина на производство и остапува од нормативите на потрошувачка; Врши контрола на придржувањето на производството кон рецептурите доставени од стручната служба на матичната компанија во однапред дефинираната постапка за производство; Го организира процесот на преработка на овошје, сместување и чување на полупроизводите во складиште; Води архива за извршените здраствени хигиено- биолошки анализи на готовите производи; Води евиденција за санитарните прегледи на вработените; Се грижи за одржување на хигиената во друштвото; Го организира и контролира чистењето на опремата и средствата; Се придржува кон мерките за ХТЗ и ППЗ; Должен е да биде лојален кон друштвото и да ја чува совесно и строго деловната тајна.
Веб страна: http://www.dekra.mk/
Контакт телефон: нема информација
Контакт емаил: job@dekra.mk
Извор: Вработи.се

Останати огласи од иста индустрија

Електро техничар

0 favorite Објавен: 16-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Декра, Македонија

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Фруктал Мак а.д. Скопје- фабрика з...

Раководител на сектор за контрола на квалитет

0 favorite Објавен: 16-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Декра, Македонија

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: За потребите на нашиот клиент, комп...

Продавач

0 favorite Објавен: 12-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Специјал Продукт ДОО...

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: СПЕЦИЈАЛ е пекарско-слаткарска фирм...

Машински техничар

0 favorite Објавен: 16-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Декра, Македонија

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Фруктал Мак а.д. Скопје- фабрика за...

Дистрибутер - Битола

4 favorite Објавен: 11-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ЦЕРМАТ ДОО Битола

Индустрија: Прехранбена

Регион: Битола

Оглас: ЦЕРМАТ ДОО има потреба од Дистри...

Дистрибутер - Скопје

0 favorite Објавен: 11-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ЦЕРМАТ ДОО Битола

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопје

Оглас: ЦЕРМАТ ДОО има потреба од Дистри...

Останати огласи во ист регион

Маркетинг асистент

0 favorite Објавен: 12-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Дивајн

Индустрија: Маркетинг

Регион: нема информација

Оглас: ДИВАЈН Маркетинги рекламирање...

Intern Developer

1 favorite Објавен: 14-02-2019 / Ит.мк

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: Информатика

Регион: нема информација

Оглас: Ever-Near, a Belgian outsourcing co...

Oператор

0 favorite Објавен: 15-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: WD Company

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: нема информација

Оглас: нема информација...

нема информација

1 favorite Објавен: 08-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Теди блоемен и арт

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: нема информација

Оглас: Potreben e kreativen i pozitiven...

INTERNET ZARABOTKA OD DOMA

2 favorite Објавен: 14-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: нема информација

Регион: нема информација

Оглас: За секој што сака дополнителна з...

Prodavacka vo butik

2 favorite Објавен: 17-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: МАГО ФЕШН ДООЕЛ Скоп...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: нема информација

Оглас: Barame prodavacka za vo butik vo...

Останати огласи од иста компанија

Работник во Производство

0 favorite Објавен: 31-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: DEKRA MACEDONIA

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопје

Оглас:  Фруктал Мак а.д. Скопје-&n...

ОТВОРЕНИ РАБОТНИ МЕСТА НА РЕЧНИ БРОДОВИ ( СЕЗОНА 2019 )

3 favorite Објавен: 11-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: DEKRA MACEDONIA

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Наши клиенти се интерн...

Машински техничар

0 favorite Објавен: 31-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: DEKRA MACEDONIA

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопје

Оглас: Фруктал Мак а.д. Скопје- фа...

ГРАДЕЖНИШТВО - ФРАНЦИЈА

2 favorite Објавен: 11-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: DEKRA MACEDONIA

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Наш клиент е француска компанија...

Дистрибутер

0 favorite Објавен: 18-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: DEKRA MACEDONIA

Индустрија: Прехранбена

Регион: нема информација

Оглас: За нашиот клиент, Gio Gio Gelat...

Вулканизер

1 favorite Објавен: 09-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: DEKRA MACEDONIA

Индустрија: Автомобилска

Регион: Скопје

Оглас: МОТОЦЕНТАР- застапник на ед...