Детали за огласот

 • Трговско друштво за производство трговија и услуги Малевски Даме ДАВИНЕКС Битола ДООЕЛ Битола
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMJNL

(НЕАКТИВЕН) - ОПШТ РАБОТНИК

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 17-12-2019
 • Битола
Детали за огласот