Детали за огласот

 • Друштво за производство и трговија ДАНИМАРИ ДООЕЛ увоз-извоз Штип Штип
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMHNI

(НЕАКТИВЕН) - ОПШТ РАБОТНИК

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 15-12-2019
 • Штип
Детали за огласот