Детали за огласот

 • Друштво за производство услуги и трговија на големо и мало МИТЕВИ ДООЕЛ увоз-извоз Битола Битола
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMHGM

(НЕАКТИВЕН) - ПРОДАВАЧ

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 15-12-2019
 • Битола
Детали за огласот