Детали за огласот

 • Друштво за трговијакомуникации и услуги МАЈ ПИЗЗА ДООЕЛ увоз извоз ДебарПодружница Бр.1 Охрид Охрид
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLNIH

(НЕАКТИВЕН) - ПРОДАВАЧ ПРЕКУ ТЕЛЕФОН

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 09-12-2019
 • Охрид
Детали за огласот