Детали за огласот

  • Девелопмент солушнс (ДеСо)Скопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеОпределено
  • Број на работни места1
  • Контакт телефоннема информација
  • Контакт емаилoffice@deso.mk
  • Веб странаwww.deso.mk
  • Код на огласотTHFFJGF

ПОМОШНИК АНАЛИТИЧАР/ПИШУВАЧ НА ПРОЕКТИ

Детали за огласот

 

ДеСо бара помошник аналитичар и пишувач на проекти. Ангажманот е со пола работно време (20 часови неделно). Можност за флексибилно работно време.

Квалификации: 

Професионален деловен англиски јазик.

Претходно искуство со пишување на проекти за донаторски фондови (ЕУ, итн.)

Претходно искуство со изработка на публикувани анализи, извештаи, истражувања.

Доколку сте заинтересирани, испратете ЦВ на англиски јазик на office@deso.mk