Детали за огласот

 • Автошкола СТАРТ ЦБА ДООЕЛ Гостивар Гостивар
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMKFN

(НЕАКТИВЕН) - ИНСТРУКТОР ЗА ВОЗЕЊЕ

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 17-12-2019
 • Гостивар
Детали за огласот