Детали за огласот

 • ОПШТИНА ПРИЛЕП Прилеп Прилеп
 • Плата 26275
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLKKM

(НЕАКТИВЕН) - СОВЕТНИК

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 19-12-2019
 • Прилеп
Детали за огласот