Детали за огласот

 • Друштво за производство трговија и услуги ФАДИ и МАТ ДООЕЛ експорт-импорт Скопје подружница Гостивар Гостивар
 • Плата 14000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGMNMIL

(НЕАКТИВЕН) - ПРОДАВАЧ

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 08-10-2019
 • Гостивар
Детали за огласот