ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Административен работник

2 favorite Објавен: 17-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Agrounija

Индустрија: Администрација

Регион: Скопски

Оглас: Компанијата Агроунија ДООЕЛ Скопје ...

Продавач

2 favorite Објавен: 17-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Agrounija

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Компанијата АГРОУНИЈА Дооел Скопје ...

сметководител

0 favorite Објавен: 17-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Agrounija

Индустрија: Економија

Регион: Скопски

Оглас: Компанијата АГРОУНИЈА Дооел Скопје ...

Агроном

1 favorite Објавен: 11-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Agrounija

Индустрија: Земјоделство

Регион: Скопски

Оглас: Компанијата АГРОУНИЈА Дооел Скопје ...

Магационер

0 favorite Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Agrounija

Индустрија: Земјоделство

Регион: Скопски

Оглас: Компанијата Агроунија ДООЕЛ Скопје ...