ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Инсталатер на сигурносни системи

0 favorite Објавен: 12-12-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Протекта

Индустрија: Безбедност и заштита...

Регион: Скопје

Оглас: Се бара техничар-инсталатер на с...

Обезбедувач заштита на лица и имот

0 favorite Објавен: 11-12-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ГОТАС ДООЕЛ увоз-изв...

Индустрија: Безбедност и заштита...

Регион: Куманово

Оглас: ...

Обезбедувач заштита на лица и имот

0 favorite Објавен: 10-12-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Безбедност и заштита...

Регион: Гази Баба

Оглас: ...

Електро инженер

0 favorite Објавен: 28-11-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Сигурност ДП

Индустрија: Безбедност и заштита...

Регион: Скопски

Оглас: -Elektro inzener - niska struja, so...

Административен референт

0 favorite Објавен: 28-11-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Сигурност ДП

Индустрија: Безбедност и заштита...

Регион: Скопски

Оглас: - administrativna/komercijalna - po...

Комерцијалист за продажба

0 favorite Објавен: 28-11-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Сигурност ДП

Индустрија: Безбедност и заштита...

Регион: Скопски

Оглас: - komercijalist za rabota vo oblast...

Сервисер

0 favorite Објавен: 28-11-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Сигурност ДП

Индустрија: Безбедност и заштита...

Регион: Скопски

Оглас: serviser na PPA...

Обезбедувач заштита на лица и имот

0 favorite Објавен: 26-11-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Безбедност и заштита...

Регион: Петровец

Оглас: ...

Деловен секретар

0 favorite Објавен: 25-11-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПРОТЕКТОР СЕКЈУРИТИ

Индустрија: Безбедност и заштита...

Регион: Скопје

Оглас: Агенција за обезбедување вработу...

Обезбедувач заштита на лица и имот

0 favorite Објавен: 12-11-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: СЕКУРИСАТ ДООЕЛ увоз...

Индустрија: Безбедност и заштита...

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...

Обезбедувач заштита на лица и имот

0 favorite Објавен: 09-11-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Безбедност и заштита...

Регион: Центар

Оглас: ...

Обезбедувач заштита на лица и имот

0 favorite Објавен: 02-10-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Агенција за обезбеду...

Индустрија: Безбедност и заштита...

Регион: Карпош

Оглас: ...