Детали за огласот

  • Kiko GroupСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеПо договор
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTGOJKOK

(НЕАКТИВЕН) - КОМЕРЦИЈАЛИСТ

Детали за огласот

КикоГруп Дооел Гевгелија увозник и дистрибутер за производите на брендот Макси има потреба од комерцијалист со искуство и познавање на супермаркетите низ Скопје.Ве молам кандидати без искуство да не се пријавуваат на огласот бидејќи нивните апликации нема да бидат земени во предвид.Вашите апликации испратете ги на Kikogroup2019@gmail.com.