Детали за огласот

  • Друштво за производство градежништво трговија и услуги ПАКСОН ДОО експорт-импорт СкопјеСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеНеопределено
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаwww.pakson.net
  • Код на огласотTGOJKNO

(НЕАКТИВЕН) - MAGACIONER

Детали за огласот

МАГАЦИОНЕР:

Паксон - компанија за изведба на системи за греење и ладење, партнер на DAIKIN за Македонија, има потреба од МАГАЦИОНЕР.

Потребни квалификации:

·  oсновни познавање на работа со компјутери (Microsoft Word, Microsoft Excel)

·  возачка дозвола, категорија B

Профил на личност:

-Способност за индивидуална и тимска работа , задолжително, физички способен за подигање на пакети и подредување и прием на роба и достава до коминтенти

- посветеност, лојалност и одговост

- желба за работа во средина со високи барања

- добри комуникациски способности

- флексибилност/адаптибилност

- ефективност и ефикасност

Ги покануваме кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените квалификации да испратат кратка биографија (CV) на македонски јазик во електронска форма, на следнава e-mail адреса: dejan@pakson.net со назнака за: „Магационер-позиција“.

Краен рок за аплицирање е 18.12.2020 година.

Останати огласи од ист регион