Детали за огласот

  • Универзал комерц дооел СкопјеСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеОпределено
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаwww.univerzalk.com.mk
  • Код на огласотTGOIHGO

(НЕАКТИВЕН) - ДЕЛОВЕН СЕКРЕТАР

Детали за огласот

УНИВЕРЗАЛ КОМЕРЦ ДООЕЛ Скопје - Лидер на пазарот во увоз и продажба на бои, лакови и материјали за градежништво, кој својата водечка позиција ја одржува преку континуирана иновација во тргувањето, објавува оглас за вработување на: 

Деловен секретар(Ж)

Потребни квалификации:

• ССС 

• Работно искуство на иста или слична позиција

• Одлично познавање на MS Office пакетот и работно познавање од компјутери 

Профил на личност:

• Одлични продажни, организациски и комуникациски вештини

• Самоиницијативност и амбициозност

• Висок степен на одговорност, ефикасност и ефективност

• Динамична и мотивирана личност, насочена кон остварување резултати

• Планирачки способности, приспособливост и насочен кон предизвици

• Следење на состојбата на наплата на постојаните и новите купувачи

Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, имате позитивен и професионален пристап кон работата и поседувате добри комуникациски способности, Ве повикуваме да се приклучите на нашиот тим на работно место Деловен секретар. Работниот однос ќе се заснова на период од 3 месеци со можност за продолжување на истиот и на неопределено.

Ве молиме доставете ја Вашата биографија (CV) на следната e-mail адреса:

univerzalk@univerzalk.com.mk

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

 

Останати огласи од ист регион