Детали за огласот

 • bonioptik Битола
 • Плата по договор
 • Вид на вработувањеОпределено
 • Број на работни местапродавач
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNOKNG

(НЕАКТИВЕН) - ПРОДАВАЧ

 • Индустрија: Оптика
 • Краен рок: 20-02-2020
 • Битола
Детали за огласот
нема информација