Детали за огласот

 • Друштво за маркетинг ДИГИТАЛ ИМПАКТ Скопје
 • Плата нема информација
 • Вид на вработувањеНеопределено
 • Број на работни места1
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNOIIN

(НЕАКТИВЕН) - SOCIAL MEDIA ASSISTANT | АСИСТЕНТ ЗА СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ

 • Индустрија: Маркетинг
 • Краен рок: 15-07-2020
 • Скопје
Детали за огласот

-Одлични комуникациски (усни и писмени) и интерперсонални способности; 

-Способност за функционирање во динамична средина,

-Изострено око за детали; 

-Иницијативност, со способност за извршување повеќе задачи;

-Креативност и само-мотивираност;

-Тимски играч мотивиран да го унапреди маркетинг потенцијалот на ДИГИТАЛ ИМПАКТ

-Управување и надгледување содржини на социјалните мрежи;

-Мерење на успехот на секоја кампања на социјалните мрежи на нашите клиенти;

-Следење на најновите практики и технологии на социјалните мрежи;

-Користење алатки за социјални мрежи;

-Работење со копирајтери и дизајнери за креирање на привлечна содржина зависно од потребите на нашите клиенти