Детали за огласот

 • Human Resources Кавадарци
 • Плата нема информација
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNNMGG

(НЕАКТИВЕН) - ОПЕРАТОР НА МАШИНИ

 • Индустрија: нема информација
 • Краен рок: 06-04-2020
 • Кавадарци
Детали за огласот

Меѓународната компанија за управување со отпад, во Кавадарци, бара оператор на градежни машини, подобро ако има искуство во областа со машини како Булдожер / Грајфер. Испратете CV на англиски на: humanresources@ecoenergysystem.org Или контактирајте го бројот: 043417774