Детали за огласот

 • Human Resources Кавадарци
 • Плата нема информација
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNNMFO

(НЕАКТИВЕН) - ПОРТИР-СТРАЖАР

 • Индустрија: нема информација
 • Краен рок: 06-04-2020
 • Кавадарци
Детали за огласот

Меѓународна компанија за управување со отпад во Кавадарци бара стражар, со искуство, не постар од 40 години, подготвеност да работи во смени. Испратете CV на англиски на: humanresources@ecoenergysystem.org