Детали за огласот

 • Human Resources Кавадарци
 • Плата нема информација
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNNMFN

(НЕАКТИВЕН) - OДРЖУВАЧ НА МАШИНИ

 • Индустрија: нема информација
 • Краен рок: 06-04-2020
 • Кавадарци
Детали за огласот

Меѓународна компанија за управување со отпад во Кавадарци бара одржувач на машини (поправка и одржување на машини и индустриски постројки) со повеќегодишно искуство.

Се бара познавање на говорен англиски. Да се испрати  CV на:humanresources@ecoenergysystem.org