Детали за огласот

 • Јавна здравствена установа Општа болница со проширена дејност - Кавадарци Кавадарци
 • Плата 16839
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMFGL

(НЕАКТИВЕН) - ТЕХНИЧКИ СЕКРЕТАР

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 10-12-2019
 • Кавадарци
Детали за огласот