Детали за огласот

 • Друштво за производство трговија и услуги КЕОПС ПЛУС ДООЕЛ увоз-извоз Битола Битола
 • Плата 18000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLOML

(НЕАКТИВЕН) - РЕЦЕПЦИОНЕР

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 10-12-2019
 • Битола
Детали за огласот