Детали за огласот

 • Друштво за производство транспорт трговија и услуги ШУМКАР-ТРАНС ДООЕЛ увоз-извоз с. Удово- Валандово Валандово
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLNGM

(НЕАКТИВЕН) - ВОЗАЧ НА ТОВАРНО ВОЗИЛО

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 09-12-2019
 • Валандово
Детали за огласот